YES

Hva betyr AI for ledere i fremtiden?

16. October 2023Written by: BackerSkeie

«ChatGPT» har demokratisert bruk av kunstig intelligens og AI har allerede begynt å forandre verden. Med større teknologiske endringer følger også endringer i ledelsesbehov.

  • Hvilke muligheter vil AI gi og kan det gi norske virksomheter et konkurransefortrinn på noen måte?
  • Hvordan vil lederrollen endre seg og hva skal til for å lykkes som leder i en verden endret av AI?
  • Hvordan bør ledere møte endringene som kommer gjennom AI?
  • Hvilke risiko utgjør AI for selskap og ledere?

Vi har invitert noen av Norges fremste eksperter på AI og ledelse til å gi sine perspektiver for hva vi har i vente fra utviklingen av AI fremover, og hvilke muligheter og utfordringer det gir for virksomheter og ledere.

 

Delta fysisk eller digitalt!

BackerSkeie har gleden av å invitere til topplederfrokost på Hotel Continental. Vi vil også streame eventet for de som ikke har anledning til å delta fysisk. Angi derfor i påmeldingsskjemaet om du ønsker å delta fysisk eller digitalt. Alle deltagere vil få tilsendt en link til digital deltagelse kort tid før arrangementsstart. Det vil selvfølgelig fortsatt være anledning til å stille spørsmål til innlederne, men da i digitalt format.

 

Program:

08:30:

Mingling med lett frokost på Hotel Continental

09:00:

Innledning fra BackerSkeie v/ Managing Partner, Bjørnar Skas

09:05:

Innlegg ved Bjørn Olstad, Corporate Vice President i Microsoft

09:25:

Innlegg ved Tale Skjølsvik, professor ved OsloMet

09:45:

Q&A

10:00:

Slutt

 

Presentasjoner av:

Bjørn Olstad

Corporate Vice President i Microsoft

Olstad leder 650 utviklere som bygger funksjonalitet, AI og cloud infrastruktur for M365. Bjørn har tidligere vært professor på NTNU innen algoritmeteori og vært CTO for Vingmed i medisinsk ultralyd og FAST i søketeknologi. Vingmed og FAST har blitt kjøpt opp av GE og Microsoft. Bjørn har også 3 ganger vunnet EUs pris for mest innovative IT produkt. Han er også en del av Digital Norway sitt advisory board.

Tale Skjølsvik

Professor, OsloMet

Skjølsvik er professor i teknologiledelse ved OsloMet. Hun har utviklet og fasilitert et stort antall ledere gjennom emnet digital transformasjon og ledelse. Tale har en doktorgrad i strategi fra BI. Skjølsviks forskningsområde omfatter blant annet hvordan ledelsespraksiser kontinuerlig utvikler seg i takt med det raskt skiftende teknologiske landskapet. Hun har flere ledende publikasjoner innenfor strategi, innovasjon og læring i anerkjente internasjonale tidsskrifter.

Påmelding

Påmelding

Deltagelse:
Ved å fylle ut skjemaet samtykker du til vår personvernerklæring.

Related Consultant